HTML

Love Monster

Abby aki Németország egyik leghíresebb újságírói cégénél dolgozik megbízza főnöke,hogy írjon könyvet azokról a férfiakról akik kihasználják a nőket.Ez lenne élete legnagyobb dobása és ezzel kitörhetne az unalmas életből.Meg is találta a megfelelő embert.

Twitter

Utolsó kommentek

  • Dinn: szegény kicsi lány :( olyan ennivaló pedig *.* nagyon jó rész lett, baba, így tovább :P (2011.04.20. 21:27) Love Monster - 3. rész
  • AndroiDorka: semmiképpen nem hagyom abba az írást ^^ ez az életem és nagyon köszönöm,és imádlak titeket ,hogy í... (2011.04.20. 14:50)
  • Th Angel: Jaj, Dorka! Ismerős helyzetet vázoltál fel. Bár nekem 4-en néha 5-en szoktak komit írni. Nem a ko... (2011.04.20. 10:03)
  • Th Angel: Behalás! Ez nagyon oltári! Imádom! *.* Még-még-még!!! (2011.04.17. 00:00) Love Monster - 2. rész
  • AndroiDorka: Mindenképpen sietek ^^ köszönöm :P (2011.04.14. 17:39) Love Monster - 2. rész
  • Utolsó 20

Chat

Ne írj más nevébe!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

12. rész - Elfújja a szél (+18)

AndroiDorka 2010.10.01. 21:10

-Kicsim megjöttem- kiáltott fel egy rózsacsokorral a kezében Bill
-Csibe- szaladt le a lépcsőn Juliet majd a nyakába ugrott
-Vigyázz  magadra- ijedt meg Bill és letérdelt elé majd a pólóját felemelve kezdte el puszilgatni a már kerek pocakot- Hát szia te kis pocaklakó. Minden oké odabent? Ízlett a spagettim? - miközben a picivel beszélt apró puszikat adott rá
-Persze,hogy ízlett neki... úgy rugdosott ,hogy azt hittem szétesek- mosolyogva simogatta meg Bill arcát
-Akkor jól van -kelt fel és átkarolva Juliet nyakát lágyan megcsókolta
-Hiányoztál maci-mosolyogva csókolt vissza és a lépcső felé indultak
-Egész nap csak a ma estére gondoltam- tért le a nyakához és lágyan harapdálta

Bill egy könnyed mozdulattal felvette feleségét az ölébe és lassan felvitte a hálóba. Az ágyra tette és fölé hajolva adott apró puszikat a kiszáradt ajkaira miközben kezével már a pociját simogatta
-Kívánlak- suttogta a férfi fülébe és lehúzta a pólóját
-Akkor szerezz meg- feküdt a hátára és becsukott szemmel várt
Nem kellett sokat várnia. Juy az ágyékára ült és lehajolva apró puszikat adott Bill vállára...lassan haladva lefelé
Bill egy apró sóhajjal jelezte tetszését és a takaróba markolt. Ez alatt az egy év alatt kiismerték egymást annyira,hogy tudják ki mit szeret. Így Juliett a férfi szemébe nézve gombolta ki a farmernadrágot és húzta le szerelméről. Vigyorogva vette tudomásul,hogy Bill mennyire felizgult már. Boxeren keresztül végignyalt rajta majd lehúzta róla az utolsó ruhadarabot. Pár másodperc múlva Bill forró teste megfeszült és hátrahajtott fejjel élvezte a kényeztetést.
Juliet kezét sem pihentetve végigkarmolt Bill mellkasán és gyorsabb tempóra váltott. A kisebbik Kaulitz odanyúlt és felfogta a haját,hogy ne zavarja a lányt.
Mit lányt. Nőt. Mikor már érezte,hogy nem bírja sokáig felült és most Juliet feküdt el az ágyon.
Bill az ágy mellé térdelt és odahúzta szerelmét a lábánál fogva.
Mosolyogva csókolta meg a hasát miközben megszabadult a ruhadaraboktól. Apró puszikat adott belső combjaira majd szeméremajkait támadta le lágy puszikkal.
Juliet hangosan felnyögött és a feje mögött összekulcsolta a kezeit...így megfeszült a melle. Bill mikor észrevette felsietett és nyálas puszikkal kényeztette mellbimbóit.
-Nem bírom tovább- nyöszörögte a nő és magára rántotta vékony szerelmét.
Bill Juliet lába közé fúrta magát és nagyon lassan belehatolt. Mindkettőjüknek elakadt a lélegzete és nem tudtak mozdulni. Kaulitz egy nagy levegőt vett és szerelme feje mellé támaszkodva kezdett lassú mozgásba.Juliet lehúzta a fejét és lágy csókokat adott ajkaira.
Egy perc alatt mindkettőjük torka kiszáradt és alig kaptak levegőt. Az csukott ablak párás lett . Ki nem nyithatták mert a kényes nyögésekre az egész utca felkelne. Igen. Mindketten tudták,hogy ha szeretkeznek nem tudják kontrollálni érzelmeiket.
Pár perc múlva mindketten a mennyekben jártak. Bill Juliet nyakába bújt és úgy próbált lenyugodni. Mindkettőjük teste izzadtan bújt a másikhoz . Juy átölelve férjét simogatta amennyire csak tudta.
-Szeretlek- csókolta meg Bill
-Szeretlek -mosolyogva csókolt vissza

Bill izzattan ült fel az ágyra. A hold bevilágított az ablakon. Fújt a szél így a függönye össze vissza szállt . Jobbra nézett hátha ott fekszik Juy de nem. Félve húzta ki kezét a takaró alól. Sehol semmi gyűrű. Tudatosul benne,hogy az egész egy szép álom volt. Kibújt a takaró alól és az ablakpárkányra ülve nézte a tópartot. Fénylett és a szél miatt hullámos volt. Arcán végigfolyt egy könnycsepp. Rájött,hogy soha sem lesz az övé a lány... Ha lenne esélye akkor Juliet most nem mással lenne. Csakis vele. Csak őt ölelné. Csak őt csókolná. Csak neki mondana szép szavakat.
Az asztalához sietett és idegesen letépte az összes képet a falról. Hiába imádta azokat. Összetépte és kidobta az ablakon.
A képek egy irányba szálltak. Amerre a szél fújta őket. Messze Billtől.

Következő rész:Bill mindent elmond

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://androidorka.blog.hu/api/trackback/id/tr852338121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása